Pregabaline 75mg Kopen

80.00

1 Doosje Pregabaline 75mg bevat 56 capsules

 • Behandeling bij Neuropathische pijn
 • Bepaalde soorten epileptische aanvallen
 • Behandeling van gegeneraliseerde angststoornissen
 • Op regelmatige tijdstippen in te nemen
 • Bijwerkingen :slaperigheid, duizeligheid, droge mond

 

 

10 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Pregabaline 75mg bekend als anti-epileptica

Pregabaline 75 mg is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder zenuwpijn, bepaalde soorten epilepsie, en gegeneraliseerde angststoornissen. Het behoort tot een klasse van medicijnen bekend als anti-epileptica of anticonvulsiva, maar het wordt ook vaak gebruikt voor zijn pijnstillende en kalmerende effecten.

Toepassing:

 1. Neuropathische pijn: Pregabaline wordt gebruikt voor de behandeling van pijn veroorzaakt door zenuwbeschadiging, zoals bij diabetes, herpes zoster (gordelroos), of spinaal cor letsel.
 2. Epilepsie: Het wordt gebruikt als aanvullende behandeling voor bepaalde soorten epileptische aanvallen.
 3. Gegeneraliseerde angststoornis: Pregabaline kan worden voorgeschreven voor de behandeling van gegeneraliseerde angststoornissen.

Werkingsmechanisme: Pregabaline werkt door het verminderen van abnormale elektrische activiteit in de hersenen, wat helpt om epileptische aanvallen te controleren en pijn te verminderen. Het precieze werkingsmechanisme bij de behandeling van angst is minder goed begrepen, maar het wordt verondersteld gerelateerd te zijn aan de kalmerende effecten van het medicijn.

Normale dosering: De dosering van Pregabaline kan variëren, afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld, de ernst van de symptomen, en de reactie van de patiënt op de behandeling. Een startdosis van 75 mg tweemaal daags of soms eenmaal daags is niet ongewoon. De dosering kan door de arts worden aangepast op basis van de effectiviteit en verdraagbaarheid.

Gebruiksaanwijzing:

 • Pregabaline moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door de arts.
 • Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen.
 • Het is belangrijk om Pregabaline op regelmatige tijdstippen in te nemen voor het beste effect.

Bijwerkingen: Bijwerkingen van Pregabaline kunnen onder meer slaperigheid, duizeligheid, droge mond, wazig zien, gewichtstoename en moeite met concentratie omvatten. Bij sommige patiënten kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

Voorzorgsmaatregelen:

 • Pregabaline kan interacties aangaan met andere medicijnen, dus het is belangrijk om alle huidige medicatie met de arts te bespreken.
 • Vanwege het potentieel voor misbruik en afhankelijkheid, moet Pregabaline met voorzichtigheid worden gebruikt bij personen met een geschiedenis van middelenmisbruik.
 • Abrupt stoppen met Pregabaline kan ontwenningsverschijnselen veroorzaken; daarom moet de dosering geleidelijk worden verminderd onder medisch toezicht.

Pregabaline is een effectieve behandeling voor diverse aandoeningen, maar zoals bij alle medicijnen, is het belangrijk om het onder medisch toezicht te gebruiken en de aanwijzingen van een arts nauwkeurig op te volgen.

Pregabaline 75 mg kopen?

Ben je op zoek naar dé plek voor het kopen van Pregabaline 75 mg? Zoek niet verder! Wij zijn de toonaangevende bestemming voor alles wat te maken heeft met het kopen van Pregabaline 75 mg is een anti-epileptica. Bij ons vind je een uitgebreide collectie van Pregabaline 75 mg makkelijk en snel te bestellen. Ons motto is simpel: “Pregabaline 75 mg kopen, snel geleverd”. Wij zetten ons in om jouw ervaring met het kopen van Pregabaline 75 mg zo efficiënt en plezierig mogelijk te maken.

Bij ons Pregabaline 75 mg kopen staat gelijk aan kiezen voor comfort en kwaliteit. Onze website is speciaal ontworpen om het proces van Pregabaline 75 mg kopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je in no-time jouw gewenste Pregabaline 75 mg hebt besteld en betaald.

We vinden het belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt bij het kopen van Pregabaline 75 mg. Daarom bieden we betalingen aan via iDEAL, de meest vertrouwde online betaalmethode in Nederland. iDEAL zorgt ervoor dat Pregabaline 75 mg kopen niet alleen gemakkelijk is, maar ook veilig, dankzij directe betalingen vanuit je eigen bank.

Wij begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar de beste deal bij het kopen van Pregabaline 75 mg. Daarom bieden wij aantrekkelijke volumekortingen, wat Pregabaline 75 mg kopen nog aantrekkelijker maakt. Deze kortingen zijn ideaal voor zowel particuliere klanten als bedrijven die geïnteresseerd zijn in het kopen van grotere hoeveelheden Pregabaline 75 mg.

Kortom, Pregabaline 75 mg kopen bij ons betekent kiezen voor een naadloze, veilige en voordelige winkelervaring. Wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap in het proces van Pregabaline 75 mg kopen, en zorgen ervoor dat je snel en tevreden bent met je aankoop.